eur:
394.17
usd:
369.64
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Vb-selejtezők - A FIFA elutasította az ukránok fellebbezését

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága elutasította az ukránok fellebbezését, így a válogatottjuknak zárt kapuk mögött kell megrendeznie a 2018-as világbajnoki selejtezősorozat első mérkőzését.

Az ukránokat azért büntette a FIFA, mert a San Marino elleni, szeptember 6-án Lvivben játszott hazai mérkőzésen szurkolóik antiszemita transzparenseket feszítettek ki, s egyéb rasszista, neonáci megnyilvánulásokat tettek. A bizottság emellett elrendelte, hogy az ukránok a Lviv Arénában a következő, 2018-as világbajnoki selejtezősorozatban egyetlen meccset sem játszhatnak, illetve 45 ezer svájci frank megfizetésére is kötelezte az ország szövetségét.

Az ukrán nemzeti csapat a pótselejtezőt érő második helyen végzett a legutóbbi sorozatban, a rájátszásban azonban a hazai 2-0-ás győzelem ellenére elbuktak a franciák ellen, ugyanis 3-0-ra kikaptak a párizsi visszavágón.

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×