Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Guardiola szerint besúgó van a Bayern öltözőjében

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Josep Guardiola, a Bundesligában címvédő és listavezető, Bajnokok Ligája-győztes FC Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint valamelyik játékosa rendszeresen kiszivárogtatja a kezdő tizenegy összeállítását és a taktikai utasításokat.

A Borussia Dortmund ellen szombaton 3-0-ra megnyert rangadó előtt a Bild című napilapban teljesen pontosan jelent meg a bajor sztáralakulat összeállítása és Guardiola taktikai utasításai is.

"Csak azt tudom tanácsolni ennek az informátornak, hogy sürgősen hagyja abba, amit csinál, különben nagyon komoly ellentétbe kerül, és nemcsak a vezetőedzővel, hanem az egész klubbal" - nyilatkozta Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern elnöke Hozzátette, az egyesület tagjai közül senkinek sem tetszik, hogy belső információk szivárognak ki, a megbeszéléseket ugyanis éppen azért tartják zárt ajtók mögött, hogy az ott elhangzottak ne kerüljenek nyilvánosságra.

Guardiola egyébként a Dortmund elleni meccs előtt kijelentette, ha rájön, ki a beépített ember, gondoskodni fog róla, hogy többet ne szerepelhessen Bayern-mezben.

"Már 30-40 éve téma a Bundesligában, hogy valaki rendszeresen nyilvánosságra hoz bizonyos információkat" - mondta Rummenigge, utalva arra, hogy az olasz Giovanni Trapattoni és a német Ottmar Hitzfeld vezetőedzői regnálása során is voltak már hasonló problémák a klubnál.

A Bayern a Dortmund elleni sikerrel sorozatban 38. bajnoki meccsén maradt veretlen, így tovább javította a Bundesliga-csúcsot.