Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ezt várja Kemény Dénes az Európa-bajnokságtól

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Csütörtökön megkezdődik a jövő évi budapesti vízilabda Európa-bajnokság jegyeinek értékesítése.

A kontinensviadal első, csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy belépőkhöz a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján, a www.waterpolo.hu-n keresztül is elérhető jegyed.hu felületen lehet hozzájutni, s hogy az oldalon bérleteket is lehet majd vásárolni. A szövetség honlapján ehhez a linket Drávucz Rita és Kásás Tamás, az Eb nagykövetei élesítették az eseményen.

A jegyárusítás elindítását a karácsony közelsége is indokolta, mert a szervezők úgy vélik, egy Eb-belépő szép ajándék lehet a fa alatt. Beck György, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVSZ) társelnöke ehhez hozzátette, hogy igyekeztek felkészülni a várható nagy érdeklődésre, ezért pótlelátókat is felállítanak majd az eseménynek otthont adó Hajós-Széchy Sportuszodában.

Kemény Dénes, az MVSZ elnöke a sajtóeseményen emlékeztetett rá, hogy a szervezők már két és fél hónapja dolgoznak, majd azt mondta: az idei vb-n szerzett egy arany- és egy bronzérmet az Európa-bajnokság előtt nem írná alá előre, mert jobbat remél.

Simicskó István sportért felelős államtitkár jelezte, a kormány számára fontos az Eb, s minden segítséget megad ahhoz, hogy minden idők legmagasabb színvonalú kontinensviadalát rendezzék meg Budapesten jövőre.

A margitszigeti Eb-t július 14. és 27. között rendezik.