eur:
395.31
usd:
371.12
bux:
65071.77
2024. április 19. péntek Emma

Büntetett előéletű lett a Bayern München elnöke

Büntetett előéletű lett Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München labdarúgóklubjának elnöke.

Az illetékes landshuti ügyészség közlése szerint a korábbi válogatott futballista elfogadta a rá kirótt, 140 napnyi elzárásnak megfelelő pénzbírságot. Hogy ez pontosan mekkora összeget jelent, azt nem hozták nyilvánosságra, sajtóértesülések szerint azonban mintegy 250 ezer euróról (74 millió forintról) van szó.

Rummeniggének azért kell bűnhődnie, mert az év elején, a müncheni repülőtéren a zöld folyosón kívánt távozni, a vámosok azonban átvizsgálták, és két luxuskarórát találtak a poggyászában.

A sportvezető már szeptemberben elismerte bűnösségét, s a mostani bírsággal büntetett előéletűvé vált, mivel 90 napnál több az, amit bírságként ki kell fizetnie.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×