eur:
394.46
usd:
370.31
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

ATP-vb - Federer első győzelme

A korábbi világelső svájci Roger Federer két szettben nyert a francia Richard Gasquet ellen csütörtökön, ezzel megszerezte első győzelmét a Londonban zajló tenisz ATP-világbajnokságon.

A 17-szeres Grand Slam-győztes klasszisnak nem kellett megizzadnia a nyitó szettben, ugyanis riválisa rengeteget hibázott, így 35 perc alatt megnyerte az első felvonást. A folytatásban ugyan némileg feljavult Gasquet játéka, de ez sem volt elég ahhoz, megszorítsa ellenfelét.

A két játékos 13. alkalommal találkozott egymással, Federernek ez volt a 11. sikere, keménypályán pedig veretlen, ugyanis eddigi két győzelmét Gasquet salakon aratta.

Eredmény:
B csoport, 2. forduló:
Federer (svájci, 6.)-Gasquet (8.) 6:4, 6:3
később:
Djokovic (szerb, 2.)-del Potro (argentin, 4.) 21.00

Az A csoportban a világelső spanyol Rafael Nadal (1.), honfitársa David Ferrer (3.), a svájci Stanislas Wawrinka (7.) és a cseh Tomas Berdych (5.) szerepel.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×