eur:
393.81
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Labdarúgó NB I - Kaposváron folytatta győzelmi sorozatát a DVTK

A Diósgyőr 2-0-ás győzelmet aratott a Kaposvár otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján.

A DVTK sorozatban ötödik sikerét aratta.
OTP Bank Liga, 9,. forduló:
Kaposvári Rákóczi FC-Diósgyőr FC 0-2 (0-1)

Kaposvár, 1500 néző, v.: Szabó Zs.
Gólszerző: Nikházi (3., 71.)
Sárga lap: Coroian (31.), Okuka (45.), Zámbó (60.), Bőle (62.), illetve Barczi (11.), Vadász (80.)

Kaposvár:

Posza - Coroian, Lucas, Zámbó - Addo - Okuka, Babic (Oláh, 69.), Thiam (Waltner, 59.), Bőle - Markus (Petrache, 78.), Balázs B.

Diósgyőr:

Rados - Eperjesi, Vadász, Kádár, Gohér - Abdouraman - Nikházi, Barczi (Gosztonyi, 78.), Kostic - Tisza (Quintero, 61.), Futács (Bacsa, 70.)

A vendégek - a hazai védelem közreműködésével - már a harmadik percben megszerezték a vezetést Nikházi góljával. Az első félidő pörgős, eseménydús játékot hozott, és mindkét kapu előtt adódtak kisebb-nagyobb helyzetek.

A somogyiak a szünet után az egyenlítésért küzdöttek, az újabb gólt mégis a Diósgyőr szerezte a 71. percben. Előnyét a folytatásban biztosan őrizte a DVTK, mely a látottak alapján megérdemelten nyert.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×