Megy vagy marad Egervári? Tegyék meg tétjeiket!

Infostart
2013. szeptember 18. 13:30
Egyes internetes fogadóirodáknál már fogadni lehet arra, hogy ki lesz Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott kapitányának utóda. Jelenleg Paulo Sousa a favorit.

Jelenleg Paulo Sousa a legesélyesebb arra, hogy Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitányának utóda legyen a világbajnoki selejtezők után. A Videoton korábbi vezetőedzője a helyszínen nézte meg a Magyarország-Észtország mérkőzést, amelyet múlt kedden 5-1-re nyert meg a nemzeti együttes.

Aki a portugál szakemberre voksol, két és félszeres pénzt nyerhet. A második helyen Egervári Sándor van, aki ha marad a posztján, három egész kétszeres pénzt érhet azoknak, akik rá tesznek. Mögötte a jelenleg az MLSZ alkalmazásában álló utánpótlásedző, Mészöly Géza szerepel négy és félszeres szorzóval. Henk ten Cate, az MTK, az Ajax és a Barcelona egykori edzője a negyedik, vele nyolcszoros pénzt lehet keresni. A litván válogatott kispadjáról a napokban távozott László Csaba kinevezése kilencszeres pénzt érhet a fogadóirodáknál.

A szövetség a múlt héten határozottan cáfolta a sajtóban megjelent híreket, amelyek szerint a Videoton korábbi edzője lenne a következő szövetségi kapitány. Az MLSZ arról írt, hogy a szövetség nem egyeztetett a portugál trénerrel. A szövetségi kapitány Egervári Sándor, aki az MLSZ hagyományainak megfelelően, a szövetség főtitkárának köteles leadni a részletes beszámolóját, amelyet aztán a szakmai bizottság és az MLSZ elnöksége értékel. Csányi Sándor MLSZ elnök a napokban azt mondta, az elmúlt időszak mérkőzéseiről a következő, októberi ülésén tárgyal a szövetség a szövetség vezető testülete.

A portugál edző érkezését a Walla nevű izraeli lap írta meg, miután a szakember végigjegyzetelte a magyar-észt találkozót. Időközben Garancsi István, a Videoton tulajdonosa közölte, Paulo Sousa a Videoton vendégeként nézte meg a múlt keddi világbajnoki selejtezőt. Kiemelte, hogy amikor a portugál edző ideje engedi, a jövőben is meghívják a hazai vagy válogatott meccsekre. Továbbra is jó a viszonyuk a korábbi vezetőedzőjükkel és remélik, hogy ez a jövőben is így marad -tette hozzá Garancsi István, aki hangsúlyozta, Paulo Sousa továbbra is figyelemmel kíséri a Videoton és a magyar együttesek szereplését. A portugál edző, miután elhagyta a Videotont, sokáig csapat nélkül volt, a nyáron írt alá az izraeli Maccabi Tel Avivhoz, amellyel a Bajnokok Ligája selejtezőjében kiütötte a Győrt.

A magyar nemzeti csapat két fordulóval a vb-selejtezők vége előtt a második helyen áll csoportjában, legközelebb a már továbbjutott hollandokkal mérkőzik idegenben.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást