eur:
393.7
usd:
368.99
bux:
65810.85
2024. április 23. kedd Béla

Labdarúgókat vettek őrizetbe Csehországban

Csehországban több labdarúgót vettek őrizetbe a mérkőzések befolyásolásának és sportfogadási csalásoknak a gyanújával.

Több tucat labdarúgót vett őrizetbe a cseh rendőrség korrupció elleni részlege szerdán a mérkőzések befolyásolásának és sportfogadási csalásoknak a gyanújával - jelentette a cseh média.

Az isport.cz nevű internetes sportlap értesülését Jaroslav Ibehej rendőrségi szóvivő megerősítette a CTK cseh hírügynökségnek. A szóvivő hozzátette, hogy szerda hajnalban kezdték meg az akciót, amelyben lefoglalták a fellelhető bizonyítékokat.

A híradások szerint az őrizetbe vett játékosok között van - másod- és harmadosztályban játszó labdarúgók mellett - az első ligában szereplő FK Teplice három játékosa is. Az egyesület egy szóvivője a Cseh Rádiónak elmondta, hogy játékosaikat a Teplice stadionjában hallgatták ki a rendőrök.

A cseh labdarúgó szövetség (FACR) nem kívánta kommentálni az őrizetbe vételek hírét, arra hivatkozva, hogy egyelőre nincs részletes információjuk arról, hogy mely csapatok és játékosok érintettek a.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×