eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ronaldinho csapata nyerte a legtekintélyesebb dél-amerikai klubkupát

A kétszer is a világ legjobbjának választott Ronaldinho csapata, az Atlético Mineiro nyerte meg a Libertadores Kupát. A brazil együttes kétgólos hátrányból kezdte a visszavágót a paraguayi Olimpia ellen, de 2-0-ra nyert, majd győzött a tizenegyes-párbajban.

Ronaldinho így azon kevés játékos egyike lett, aki pályafutása elnyerte a legtekintélyesebb dél-amerikai klubkupát (Libertadores Kupa) és a válogatottal elnyerhető serleget (Copa América), valamint Európában a Bajnokok Ligáját, sőt világbajnoki címet is szerzett. Szerzett Konföderációs Kupa elsőséget és klubvilágbajnoki címet is. Előtte legutóbb Cafunak sikerült ez a bravúr.

Atlético Mineiro-Olimpia 2-0 (tizenegyesekkel: 4-3)
Gólszerző: Jo (46.), Leonardo Silva (87.)

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×