eur:
394.37
usd:
365.29
bux:
65565.66
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Kiderült, ki lesz a magyar csapat zászlóvivője a Világjátékokon

Kanyó Dénes lesz a magyar csapat zászlóvivője a Világjátékok megnyitóján. A többszörös világbajnok búvárúszó csak úgy vállalta a megtisztelő feladatot, hogy gyakorlatilag a bevonulás után elhagyja a stadiont és visszamegy a szállására pihenni.

"Másnap reggel nekem már selejtezőt kell úsznom, így egyszerűen nem várhatom ki a megnyitó végét" - mesélte Kanyó. A szegedi versenyzőnek ez lesz a harmadik Világjátékok-szereplése. Korábban 1997-ben Lahtiban és 2009-ben Tajvanon vett részt a nem olimpiai sportágak seregszemléjén. Jó előjelnek számít, hogy Kanyó Világjátékokról érem nélkül még nem tért haza.

Finnországban ezüstérmes volt váltóban, Kaosiungban pedig bronzérmes lett 400 méteres felszíni úszásban. Dr. Nyíri Iván szerint az, hogy Kanyó viheti a zászlót, az hatalmas megtiszteltetés az egész sportágnak.

"Õ világklasszis. A búvároknál olyan, mint úszásban Gyurta Dániel, vagy Cseh László. A szervezők állítólag minden zászlót a helyi önkéntesekkel vitetnek be, őket követik a zászlóvivő sportolók" - mondta a Magyar Búvár Szövetség elnöke.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Óriási az érdeklődés a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment 2024 című konferenciája iránt, amelyen várhatóan Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium államtitkára is részt vesz. Az egésznapos szakmai rendezvény teltház közelében jár, már csak néhány szabad hely van, így érdemes sietni a regisztrációval, amelyet itt tud megtenni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×