eur:
394.99
usd:
365.94
bux:
65176.08
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ideiglenes rendőrőrs működik hétfőig a Hungaroringen

Ideiglenes rendőrőrs működik és fogadja a bejelentéseket éjjel-nappal a Forma-1-es Magyar Nagydíj ideje alatt Mogyoródon, a versenypálya melletti parkoló területén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az őrs a 06-28-534-310-es telefonszámon vagy az ingyenes segélyhívókon érhető el. Arra kérik a Hungaroringre érkezőket, hogy mind az odafelé, mind a visszafelé vezető úton vegyék figyelembe a forgalmat irányító rendőrök utasításait a zavartalan haladás, illetve a balesetmentes közlekedés érdekében.

A várhatóan hatalmas gépkocsiforgalom miatt a Mogyoródon és környékén élők, valamint a térségen átutazók türelmét kérik. A Hungaroring megközelítésével kapcsolatos közlekedési információk, valamint a rendőri biztosításról szóló részletes hírek a police.hu-n olvashatók - mondta a szóvivő.

A Forma-1-es Magyar Nagydíj programja pénteken 10.00 órakor az első szabadedzéssel kezdődik, majd 14.00-kor a második, szombaton 11.00-kor pedig a harmadik gyakorlást rendezik meg. Az időmérő edzés szombaton 14.00 órakor, a futam vasárnap ugyanebben az időpontban rajtol.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×