Ideiglenes rendőrőrs működik hétfőig a Hungaroringen

InfoRádió / MTI
2013. július 24. 19:27
Ideiglenes rendőrőrs működik és fogadja a bejelentéseket éjjel-nappal a Forma-1-es Magyar Nagydíj ideje alatt Mogyoródon, a versenypálya melletti parkoló területén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az őrs a 06-28-534-310-es telefonszámon vagy az ingyenes segélyhívókon érhető el. Arra kérik a Hungaroringre érkezőket, hogy mind az odafelé, mind a visszafelé vezető úton vegyék figyelembe a forgalmat irányító rendőrök utasításait a zavartalan haladás, illetve a balesetmentes közlekedés érdekében.

A várhatóan hatalmas gépkocsiforgalom miatt a Mogyoródon és környékén élők, valamint a térségen átutazók türelmét kérik. A Hungaroring megközelítésével kapcsolatos közlekedési információk, valamint a rendőri biztosításról szóló részletes hírek a police.hu-n olvashatók - mondta a szóvivő.

A Forma-1-es Magyar Nagydíj programja pénteken 10.00 órakor az első szabadedzéssel kezdődik, majd 14.00-kor a második, szombaton 11.00-kor pedig a harmadik gyakorlást rendezik meg. Az időmérő edzés szombaton 14.00 órakor, a futam vasárnap ugyanebben az időpontban rajtol.