eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Nem adja Ibrahimovicot a PSG

Korábbi csapata, az olasz bajnoki listavezető Juventus szeretné szerződtetni Zlatan Ibrahimovicot, a Paris Saint-Germain svéd csatárát.

A Serie A címvédője a La Gazzetta dello Sport című sportlap értesülései szerint négy évre szóló szerződést és évi 7 millió eurós fizetést kínál a francia bajnokság góllövőlistáját 27 találattal vezető támadónak. Az újság úgy tudja, a 31 éves futballista annak ellenére hajlik a csapatváltásra, hogy a Ligue 1-et vezető PSG-vel 2015-ig van szerződése, amely évente 12 millió eurót garantál a számára.

Ibrahimovic 2004 és 2006 között játszott a Juventusban, abban a két szezonban, amelyek bajnoki címétől később megfosztották a csapatot. A 2006-os bundabotrány után az együttest a másodosztályba száműzték, a svéd játékos pedig az Internazionaléhoz igazolt. Később játszott az FC Barcelonában és az AC Milanban is, és tavaly nyáron került Párizsba.

A PSG a hírek szerint azért lenne hajlandó megválni egyik legjobbjától, mert helyére a Napoli uruguayi csatárát, Edinson Cavanit szerződtetné. Leonardo, a klub sportigazgatója ugyanakkor szerdán azt közölte: száz százalék, hogy Ibrahimovic Párizsban a marad a következő szezonra.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×