eur:
393.79
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Kétszeresen második felvonás: Dortmundban a Real Madrid

Ma este újabb elődöntőt rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligájában, újra németföldön, újra egy német és egy spanyol csapat részvételével. A Borussia Dortmund a Real Madridot fogadja.

Tegyük hozzá: a mostani sorozatban már másodszor. Õsszel, a csoportmérkőzések során is találkozott a két csapat a Westfalen Stadionban, akkor a BVB 2-1-re győzött. A spanyolok szerint (is) azonban a mostani egy más szituációban játszott, minden szempontból más találkozó lesz, amelyen már nincs mentség. Az elődöntőből már csak egy csapat léphet tovább.

A németek táborából a legfontosabb hír, hogy tegnap az ottani sajtó már kész tényként írta, hogy Marco Götze a nyáron a Bayernhez igazol, igaz, ezt Matthias Sammer a bajorok korábban Dortmundban is szerepelt sportigazgatója cáfolta. Szerinte még semmi sem hivatalos. ha azt vesszük, hogy minden bizonnyal Robert Lewandowskit sem tudják megtartani a sárga-feketék, ennek a gárdának a mostani lehet az utolsó nagy lehetősége.

José Mourinho nem taktikázott, közölte már kedden a kezdő tizenegyet. Nincs benne meglepetés, az már alkalmasint nem az, hogy Iker Casillas nem tud visszakerülni a kapuba. A csapat: Diego Lopez - Sergio Ramos, Varane, Pepe, Fabio Coentrao - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria, Özil, Cristiano Ronaldo - Higuaín. A fentiek azt jelzik, hogy Angel Di María játszhat, holott - természetesen Mourinho engedélyével - csak később repült a csapat után, miután megszületett hétfőn a kislánya. Mint ahogy Luka Modric is már a többiekkel együtt edzett kedden.

A játékosok közül Mesut Özil és Sami Khedira számára különleges a találkozó, mindketten német válogatottként játszanak a német bajnok ellen.

TV:
Digisport 1:
20.00: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, elődöntő, Borussia Dortmund-Real Madrid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×