eur:
393.18
usd:
366.58
bux:
66815.2
2024. április 25. csütörtök Márk

Kassait keményen bírálják a spanyolok

Erőteljesen negatív minősítést kapott a legnépszerűbb spanyol sportnapilapban, a madridi Marcában Kassai Viktor játékvezető a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének kedd esti első mérkőzésén, a Bayern München-FC Barcelona találkozón nyújtott teljesítményéért, s más ibériai újságok is keményen kritizálták a bíráskodást.

A magyar játékvezetőnek a Marca felrótta, hogy - a szakújságíró megítélése szerint - a négy bajor gólból az első három szabálytalan előzmények után született, miközben azt sem hallgatta el, hogy kezezés miatt akár három tizenegyest is ítélhetett volna Kassai a bajorok javára. A fotókkal illusztrált eseteket sorra véve a lap megállapította, hogy az első gólnál a müncheni Dante a Barca védőjét, Dani Alvest valósággal maga alá gyűrve adta fejjel a gólpasszt, a második egyértelmű leshelyzetből született, a harmadiknál pedig Arjen Robben úgy vehette be teljesen magára maradva a Barcelona kapuját, hogy az amúgy kétszer is eredményes Thomas Müller "eltüntette" az útból a katalánok balhátvédjét, Jordi Albát.

A Marca tízes értékskálán osztályozta a magyar bíró ténykedését és a végeredmény nem túl hízelgő rá nézve, tudniillik az érdemjegye még a kettest sem érte el (1,27).

A barcelonai napilap, a Sport azt írta, hogy Kassai súlyos tévedéseket követett el. Megfogalmazása szerint "három gólt ajándékozott a Bayernnek és két büntetőt nem fújt be a Barca ellen". A szintén katalán sportújság, a Mundo Deportivo véleménye is az, hogy a játékvezetőnek annullálnia kellett volna a németek első három gólját.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×