eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Vízilabda BL - A Szeged kétgólos hátránnyal utazik Szerbiába

Hátrányból várhatja az április 30-ai belgrádi visszavágót a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében a Szeged együttese, miután 7-5-re kikapott a szerb Crvena Zvezdától szerdán Hódmezővásárhelyen.

Eredmény:
BL, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
A-HÍD Szeged VE - Crvena zvezda (szerb) 5-7 (2-1, 2-4, 0-1, 1-1)

a magyar csapat góldobói: Kiss Cs., Juhász, Kayes, Younger, Török 1-1

A másik magyar BL-szereplőt, az Egert korábban kiejtő belgrádi együttes már a 2. percben vezetést szerzett. A Szegednek csupán a nyitónegyed zárópercében, harmadik emberelőnyéből sikerült egyenlítenie Kiss Csaba jóvoltából (1-1). Nem sokkal később Juhász Zsolt remek ejtéssel vette be a vendégek kapuját (2-1).

A második nyolc perc elején előbb az új-zélandi Joseph Kayes - háttal a kapunak - húzta be a labdát, majd az ausztrál Aaron Younger alakította 4-1-re az állást. A folytatásban a Crvena Zvezda a félidei nagyszünetre visszavette a vezetést (4-5).

A harmadik játékrész elején sorra kimaradtak a szegedi lehetőségek, de a szerbek is hibáztak, majd az utolsó szünet előtt kevéssel, emberelőnyből ismét betalált a vendégcsapat (4-6).

A befejező negyed közepén egy létszámfölényes helyzet lezárásaként Török Béla nagy lövéssel szépített (5-6). Egyenlítés helyett azonban szerb akciógól következett, így nyert két góllal a Crvena Zvezda, amely félig-meddig már a belgrádi rendezésű Final Four résztvevőjének tekintheti magát.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×