Beckham az egyik leggazdagabb csapathoz szerződik

Infostart
2013. január 31. 16:56
A francia sportnapilap, a L'Équipe szerint Párizsban csütörtök délután bejelentik, hogy David Beckham a PSG játékosa lesz.

Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya 37 éves, profi pályafutása során eddig a Manchester United, a Real Madrid, a Los Angeles Galaxy és az AC Milan játékosa volt. 2012 végén lejárt az LA Galaxyval kötött szerződése, azóta nem volt klubja. A PSG már tavaly is hívta, de akkor Beckham - aki addig már kétszer is volt a téli hónapokban európai profi az amerikai idénykezdet előtt, mindkétszer az AC Milan mezét viselve - inkább maradt Los Angelesben.

Beckham már túlesett az orvosi vizsgálaton, így nincs akadálya szerződtetésének. A délután öt órára meghirdetett sajtótájékoztatón részt vesz Nasszer al-Khelaifi klubelnök, Leonardo, a PSG brazil sportigazgatója - és David Beckham, akinek szerződtetését a L'Équipe is meglepetésnek minősítette. A párizsi klub, amely a tulajdonosváltás óta az egyik leggazdagabb a világon, a téli átigazolási időszakban lemondott négy játékosáról, Adrien Rabiot-ról (Toulouse), Diego Luganóról (Málaga), Guillaume Hoarau-ról (Talian) és Nenéről (el-Karafa), ellenben megvette 40 millió euróért a Sao Paulo FC-től a brazil válogatott Lucas Mourát. S érkezik (várhatóan) David Beckham.