eur:
393.82
usd:
365.52
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Bemutatkozott a Videoton új vezetőedzője

A portugál José Gomest nevezték ki a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.

A 42 éves tréner vasárnap este a spanyolországi edzőtáborban csatlakozott a csapathoz - tájékoztatta a székesfehérvári klub az MTI-t.

Az új edző, teljes nevén José Manuel Martins Teixeira Gomes legutóbb a Panathinaikosznál dolgozott előbb pályaedzőként, majd a 2011/12-es idényben vezetőedzőként. Korábban pályaedzőként állt alkalmazásban a Benficánál és az FC Portónál, és tevékenykedett a Málaga edzői stábjában is.

José Gomessel két és fél plusz egy évre szóló szerződést kötött a Videoton. Elődje, Paulo Sousa január 7-én bontott szerződést közös megegyezéssel a székesfehérvári klubbal. A portugál edző családi okok miatt döntött úgy, hogy elhagyja a csapatot, s azóta kiderült, hogy a New York Red Bullsnál folytatja pályafutását.

"Hiszem, hogy José Gomes saját koncepcióját érvényesítve tovább tudja vinni azt a munkát és azt a szemléletet, amelyet Paulóval kezdtünk el a Vidi és a Puskás Akadémia nemzetközi szintre való fejlesztése érdekében" - nyilatkozott Garancsi István, a Videoton FC tulajdonosa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×