eur:
393.77
usd:
365.39
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Háromból kettő Melbourne-ben

Czink Melinda és Marosi Katalin továbbjutott, Babos Tímea viszont kiesett párosban szerdán az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.Czink Melinda és Marosi Katalin továbbjutott, Babos Tímea viszont kiesett párosban szerdán az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.

Czink a szerb Bojana Jovanovski oldalán nagy csatában, döntő szett rövidítésben verte 2 óra 7 perc alatt a Simona Halep, Arantxa Rus román, holland kettőst, Marosi és a horvát Darija Jurak viszont csak három játékot veszített az orosz Alla Kudrjavcova és az izraeli Shahar Peer ellen.

Babos és a brit Laura Robson ugyanakkor 1 óra 10 perc alatt sima vereséget szenvedett az Anasztaszija Pavljucsenkova, Lucie Safarova orosz, cseh duótól.

Egyesben Czink, Babos és a harmadik magyar, Arn Gréta korábban befejezte már szereplését Melbourne-ben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×