Negyedóra alatt döntött a Manchester United

Infostart
2012. október 7. 23:06
A Manchester United könnyű, háromgólos győzelemmel tartja a lépést a Chelsea-vel és a Man Cityvel. A Vörös Ördögök ezúttal a Newcastle United otthonában nyertek, megszerezve ötödik győzelmüket a bajnoki idényben.

Az első negyedórában eldőlt már a mérkőzés, előbb Jonny Evans, majd Patrice Evra fejelt gólt egy szöglet után. A találkozó harmadik gólját Tommy Cleverley lőtte, miközben lehet, hogy valójában Robin van Persie-t akarta megjátszani. Aligha bánta, hogy aztán másként alakult...

A Liverpool továbbra sem tud hazai pályán bajnoki mérkőzést nyerni, ezúttal a Stoke húzta ki 0-0-val az Anfield Roadon. A Tottenham Hotspur Steven Caulker és Aaron Lennon egy-egy góljával verte meg az Aston Villát, ez volt sorozatban a Spurs negyedik győzelme. A mérkőzés előtt Andre Villas-Boas edző úgy döntött, hogy a 41 éves Brad Friedel helyett a francia válogatott kapusát, Hugo Llorist állítja a kapufák közé. Szerinte a magyarázat pusztán a rotálás, de Friedel nagyon csalódott volt: nyolc éve, 310 meccs óta nem hiányzott bajnoki meccsről. (Ez idő alatt a Blackburn, az Aston Villa és Tottenham csapatában is védett.)

A Southampton-Fulham mérkőzés 2-2-re végződött. A bajnokságban a 19 pontos Chelsea vezet, a két manchesteri csapatnak 15, az Evertonnak, a Tottenhamnek és Gera Zoltán csapatának, a West Bromwich Albionnak 14 pontja van.