Storcz Botond: Nyilván bánják a szerbek, hogy elengedték Janics Natasát

Infostart
2012. augusztus 16. 13:14
Pletykaszinten a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya is hallott arról, hogy egy szerb edző szerint hamarosan ismét szerb színekben versenyez Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, aki egy ezüst- és egy bronzéremmel zárta a londoni játékokat. A kajakozó később maga cáfolta a híreket.

Egy szerb edző szerint hamarosan ismét szerb színekben versenyez Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakos. A Magyar Szó című lap internetes kiadásának csütörtöki tájékoztatása szerint a hírt Dragan Plavsic, az olimpián nyolcadik női kajakkettes, Nikolina és Olivera Moldovan edzője árulta el a Szerb Rádió és Televízió vendégeként.

"A Szerb Olimpiai Bizottság elnöke, Vlade Divac jelenleg is megbeszéléseket folytat Natasával, s véleményem szerint nagyon gyorsan sikerül megegyezniük" - mondta Plavsic, aki hozzátette, hogy a témával kapcsolatban jobb lenne, ha Divac nyilatkozna, mivel ebben ő az illetékes.

Az ügyről a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya nyilatkozott az InfoRádiónak. Storcz Botond elmondta: pletyka szintjén már hallott erről, de nem tudja, mi ennek a hivatalos menete. A szerbek nyilvánvalóan bánják, hogy kiváló eredményei miatt elengedték Natasát - tette hozzá.

Douchev-Janics Natasa a Nemzeti Sport megkeresésére cáfolta a hírt.

A Storcz Botonddal készült interjút teljes terjedelmében meghallgathatják vasárnap délután öt órától az InfoRádió Aréna című műsorában.

Hanganyag: Dénes Tamás


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást