eur:
394.26
usd:
370.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Rafael Nadal a US Opent is kihagyja

Rafael Nadal nem indul az augusztus 27-én kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen.

"Sokat töprengtem ezen, de sajnos még nem vagyok olyan állapotban, hogy rajthoz álljak" - írta a spanyol játékos szerdán a Facebook közösségi oldalon. "Köszönöm a szurkolóimnak a biztatást és az együttérző szavakat."

A mallorcai teniszfenomén makacs térdsérülése miatt - címvédőként - nem vett részt a londoni olimpián sem.

A 26 esztendős Nadal nagy meglepetésre kiesett a wimbledoni Grand Slam-torna második fordulójában, és azóta nem játszott. Pénteken még azt nyilatkozta, hogy az esztendő utolsó GS-tornájának a rajtjára mindenképpen rendbe szeretne jönni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×