eur:
393.3
usd:
367.53
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Fölényesen nyert a Fradi

Megszerezte első győzelmét a szezonban a Ferencváros: a zöld-fehérek hazai környezetben fölényes sikert arattak a mérkőzés nagy részében emberhátrányban futballozó Pápa ellen a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a hazai csapat, amely már a 6. percben megszerezte a vezetést, igaz a vendégek három perccel később egyenlíteni tudtak. A már az 5. percben sárgát kapott pápai Rodenbücher azonban az első negyedóra végén a 16-oson belül szabálytalanul akadályozta Jovanovicot, majd addig reklamált a megítélt 11-es miatt, amíg a játékvezető másodszor is felmutatta neki a sárga lapot, s kiállította. Az ember- és gólhátrányba került Pápának láthatóan egy célja maradt: elkerülni a nagyobb arányú vereséget.

A második játékrészben a Ferencvárosnak sikerült egyértelműen ellenfele fölé kerekedni, s az utolsó 25 percben még kétszer bevennie a Pápa kapuját, így a végén fölényes sikert aratott a fővárosi alakulat.

Ferencváros-Lombard Pápa Termál FC 4-1 (2-1)
Albert Stadion, 4000 néző, V: Németh Á.
Ferencváros: Jova - Grúz (Orosz, 80.), Klein, Sváb - Jovanovic, Gyömbér (Cukic, 70.), Böde, Józsi - Alempijevic, Máté J., Somalia (Gárdos, 83.)
Pápa: Szűcs L. - Horváth L., Balogh B. (Tóth G., 76.), Rodenbücher, Németh M. - Quintero, Maróti, Arsic (Fellai, 46.), Szabó O. - Seye, Simon A. (Dóczi, 64.)
Gólszerzők: Józsi (6., 17. - utóbbit 11-esből), Klein (68.), Máté J. (73.), illetve Maróti (9.)
Kiállítva: Rodenbücher (16.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×