Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Fölényesen nyert a Fradi

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Megszerezte első győzelmét a szezonban a Ferencváros: a zöld-fehérek hazai környezetben fölényes sikert arattak a mérkőzés nagy részében emberhátrányban futballozó Pápa ellen a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a hazai csapat, amely már a 6. percben megszerezte a vezetést, igaz a vendégek három perccel később egyenlíteni tudtak. A már az 5. percben sárgát kapott pápai Rodenbücher azonban az első negyedóra végén a 16-oson belül szabálytalanul akadályozta Jovanovicot, majd addig reklamált a megítélt 11-es miatt, amíg a játékvezető másodszor is felmutatta neki a sárga lapot, s kiállította. Az ember- és gólhátrányba került Pápának láthatóan egy célja maradt: elkerülni a nagyobb arányú vereséget.

A második játékrészben a Ferencvárosnak sikerült egyértelműen ellenfele fölé kerekedni, s az utolsó 25 percben még kétszer bevennie a Pápa kapuját, így a végén fölényes sikert aratott a fővárosi alakulat.

Ferencváros-Lombard Pápa Termál FC 4-1 (2-1)
Albert Stadion, 4000 néző, V: Németh Á.
Ferencváros: Jova - Grúz (Orosz, 80.), Klein, Sváb - Jovanovic, Gyömbér (Cukic, 70.), Böde, Józsi - Alempijevic, Máté J., Somalia (Gárdos, 83.)
Pápa: Szűcs L. - Horváth L., Balogh B. (Tóth G., 76.), Rodenbücher, Németh M. - Quintero, Maróti, Arsic (Fellai, 46.), Szabó O. - Seye, Simon A. (Dóczi, 64.)
Gólszerzők: Józsi (6., 17. - utóbbit 11-esből), Klein (68.), Máté J. (73.), illetve Maróti (9.)
Kiállítva: Rodenbücher (16.)