eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

"Kati néni szépen összerakta ezt a hajót" - mondták az ezüstös fiúk

Boldogan nyilatkoztak az ezüstérem megszerzése után a férfi kajaknégyes tagjai a londoni olimpián. ""Én végig kitartottam az álláspontom mellett, amikor támadták a négyest" - mondta Fábiánné Rozsnyói Katalin.

"Nagyon összpontosítottunk, és talán emiatt volt rossz a rajtunk, bizony belehúztam, és kiugrottunk - mondta Kammerer Zoltán, aki a 2000-es és 2004-es arany után harmadik ötkarikás érmét gyűjtötte be ebben a számban. - Próbáltuk tartani az iramot az ausztrálokkal, de ők most nagyon jók voltak. Maximálisan mentünk, most ez erre volt elég. De nagyon örülünk a második helynek is. Abszolút nem érzem, hogy kiöregednék, Kökény Roland is jó példa, hogy van bennünk erő."

"Sajnos nem nyertünk, de a "fehér arany" is jól néz ki. Nagy siker ez! A rajt megismétlése nem okozott gondot, volt bennünk erő" - mondta Tóth Dávid.

"Tökéletes pályát mentünk, tele voltunk energiával, bírtuk végig. Jól beosztottuk az erőnket, örülünk a második helynek" - nyilatkozta Kulifai Tamás.

"Kati néni szépen összerakta ezt a hajót - mondta Pauman Dániel. - Amikor tavaly októberben kihirdették a válogatási elveket, neki a fejében már készen volt a terv, s ennek megfelelően variálta a párosokat. Sokat támadtak minket, de szép meglepetést okoztunk. Nagyon erős a rajtunk, edzéseken mindig az első 250-et gyakoroltuk. Az előfutamban mentünk egy kamikázét, most figyeltünk, hogy a végére is maradjon erőnk. Ha fél óra múlva újraindítják ezt a futamot, lehet, hogy teljesen más lesz a sorrend."

"Én végig kitartottam az álláspontom mellett, amikor támadták a négyest. Igaza lett Botondnak és nekem - nyilatkozta Fábiánné Rozsnyói Katalin, a négyes edzője. - Én tudtam, hogy az ausztrálok nyerik, ők Szolnokon készültek, láttam az edzéseiket. Tóthék vékonyak, nem erőből eveznek, inkább technikásak, úgy kellett taktikázni, hogy végig bírják. Ha együtt maradnak, majd ők fognak nyerni."

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×