eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Belgiumban harcol ma este a továbbjutásért a Videoton

A Videoton 1-0-s előnyről, azaz kedvező helyzetből várja a Gent elleni, idegenbeli visszavágót a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének harmadik fordulójában.

A 19:30 órakor kezdődő összecsapás semmiképpen sem ígérkezik könnyűnek a múlt csütörtöki, első mérkőzés alapján, amelyen inkább a belga csapat játszott fölényben, s a székesfehérváriak egy szerencsés, megpattanó lövéssel tudtak nyerni.

A Gent főpróbája nem sikerült jól múlt hétvégén: a belga együttes 3-1-re kikapott a Waregem vendégeként. Ezzel szemben a Videoton 1-0-ra nyert Újpesten az OTP Bank Liga második fordulójában, így jobb hangulatban várhatja a meccset, de óvatosnak kell lennie, mivel egy héttel korábban a Jupiler League nyitókörében saját közönsége előtt a Lierse ellen 2-0-s sikerrel rajtolt a rivális. A meccset a lengyel Szymon Marciniak vezeti majd.

Az utolsó, negyedik forduló párosítását pénteken a svájci Nyonban készítik el. Az EL-selejtező sorsolásán a Debrecen mindenképpen érdekelt lesz, mivel a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körében búcsúzott a fehérorosz BATE Boriszovval szemben, így átkerült a második számú európai kupasorozatba.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×