eur:
392.77
usd:
366.02
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Mocsai Lajos: Kellett két-három játékos extra teljesítménye

Mocsai Lajos szerint kézilabda válogatott az Izland elleni 34-33-as sikeréhez két-három játékos extra teljesítménye mellett, a többiek átlagosnál jobb játéka is kellett. A tréner kiemelte, hogy nem így időzítették a csapat formáját, az olimpiai alatt folyamatosan alakult a válogatott játéka.

Mocsai Lajos szerint nem lett volna szükség drámára, ha csapata az Izland elleni negyeddöntő rendes játékidejének végén nem ront el négy komoly helyzetet. A szakember hangsúlyozta, hogy a csapat már a csoportból való továbbjutással teljesítette az elvárásokat, ezért minden további mérkőzés komoly eredménynek számít.

A szövetségi kapitány kiemelte, hogy a játékosok nagyon elfáradtak az Izland ellen 34-33-ra megnyert találkozón, de egy ilyen győzelem után a regenerációs is gyorsabb és a motiváció is nagyobb lesz.

Mocsai Lajos arról is beszélt, hogy az Izland elleni sikerhez két-három játékos extra teljesítménye mellett, a többi kézilabdázó átlagosnál jobb játéka is kellett. A tréner kiemelte, hogy nem így időzítették a csapat formáját, az olimpiai alatt folyamatosan alakult a válogatott játéka.

A válogatott csütörtökön futóedzésekkel és videós elemzésekkel készül a folytatásra - mondta Mocsai Lajos. Nagy László - aki kilenc góljával a mezőny legeredményesebbje volt, és a húszperces hosszabbításban az utolsó négy magyar gólt dobta - hangsúlyozta: ez volt az igazi csapatmunka mind támadásban, mind pedig védekezésben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×