Cseh László már a formába hozásra fókuszál

Infostart
2012. július 2. 06:03
A következő hetekben csak az olimpiai eredményességre összpontosít Cseh László. A Kőbánya SC világbajnok úszója szerint fölösleges most azzal foglalkozni, hogy a leendő ellenfelek közül ki mikor vonulhat vissza.

Elégedett felkészülése eddigi menetével Cseh László. Az úszó az InfoRádiónak azt mondta, hogy az Európa-bajnokság pozitív megerősítést adott, úgy látja, jó az, amit eddig elvégeztek, de persze a hibákat ki kell javítani.

A Kőbánya SC versenyzője még egy párizsi nemzetközi viadalon vesz részt, majd az utolsó három hetet a balatonfűzfői edzőtáborban tölti.

A háromszoros olimpiai ezüstérmes kiemelte: most már kevesebbet úszik, inkább a nagy sebességet kell megtartani. A formába hozásé a főszerep, minden számban van még mit fejleszteni - tette hozzá.

Egyik nagy riválisa, az amerikai Michael Phelps korábban azt mondta, hogy a londoni játékok után befejezi pályafutását. A Kőbánya SC világbajnok úszója szerint fölösleges most azzal foglalkozni, hogy a leendő ellenfelek közül ki mikor vonulhat vissza.

Hanganyag: Farkas Dávid


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást