eur:
393.74
usd:
364.99
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Túl van a műtéten Abidal

Májátültetést hajtottak végre kedden Eric Abidalon, a Barcelona francia labdarúgóján. Közben klubjának több mint 70 ezer szimpatizánsa a Getafe elleni bajnoki mérkőzésen a beteg játékost éltette.

Andoni Zubizarreta, a katalán csapat sportigazgatója elmondta: Abidalt a találkozó ideje alatt műtötték meg. A Camp Nouban 76 041 szurkoló a válogatott futballistát éljenezte, többen transzparenseket feszítettek ki. Az igazi taps - utalva Abidal mezszámára - a 22. percben kezdődött.

A 32 éves Abidalnak tavaly tumort távolítottak el a májából, majd néhány hónappal később már pályára lépett a Manchester United ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntőben. Később kiderült, transzplantációra van szükség. A donor a játékos unokatestvére, Gerard volt.

A Barcelona a kedd esti összecsapást 4-0-ra nyerte. Pep Guardiola vezetőedző a győzelmet Abidalnak és unokatestvérének ajánlotta.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×