eur:
393.87
usd:
368.3
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Kikapott a Man United a kiesőjelölttől

A Manchester United sokszorosan alulmúlva önmagát, meglepő vereséget szenvedett a kiesés ellen menekülő Wigan Athletic otthonában. Miután a városi vetélytárs City 4-0-ra győzött a West Brom ellen, a bajnoki címre esélyes csapatok között öt pontra fogyott a különbség. Buzsáky Ákos gólt szerzett a QPR együttesében.

A Man United mindössze kétszer lőtt kapura egész mérkőzésen, s még a balszerencse is üldözte. A Wigan gólja egy olyan szöglet után esett, ami helyett kirúgásnak kellett volna következnie, ráadásul a hajrában a játékvezető nem ítélt meg egy jogosnak tűnő büntetőt a bajnokcsapat javára. Érdekes, hogy bár hátrányban voltak a Vörös ördögök, Sir Alex Ferguson a 65. percben lecserélte Wayne Rooneyt. A találkozó egyetlen gólját Shaun Maloney lőtte, az 50. percben.

A Man City gond nélkül gyűjtött be egy újabb hazai győzelmet, 4-0-ra verte meg a West Bromwich Albion együttesét. Sergio Agüero két, Carlos Tévez és David Silva egy-egy gólt szerzett. Tévez tavaly május óta először szerzett bajnoki gólt.

Az Arsenal 3-0-ra verte a Woverhamptont. A mérkőzés már az első negyedórában eldőlt, sejteni lehetett, hogy Robin van Persie tizenegyes-gólja és Theo Walcott találata után a hazaiak nem tudnak majd fordítani. A második félidőben Josszi Benajun állította be a végeredményt.

A QPR a rangadókon nem adta könnyen magát, most pedig simán nyert a Swansea ellen. A mérkőzést végigjátszó Buzsáky Ákos távoli lövéssel állította be a végeredményt.

Premier League, 33. forduló
Szerdai eredmények

Wigan-Manchester United 1-0
Manchester Ciyt-West Bromwich 4-0
Wolverhampton-Arsenal 0-3
QPR-Swansea 3-0

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×