eur:
392.72
usd:
366.38
bux:
66745.44
2024. április 25. csütörtök Márk

Ibrahimovicot fűti a bizonyítási vágy

A címvédő Barcelona labdarúgócsapata a múlt heti 0-0 után kedvezőbb helyzetből várhatja a Milan elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő hazai visszavágóját, de egy góllal az olaszok esélye is nőhet. A másik keddi visszavágón a Bayern München 2-0-ás előnye birtokában fogadja a Marseille-t.

A címvédő Barcelona labdarúgócsapata a múlt heti 0-0 után kedvezőbb helyzetből várhatja a Milan elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő hazai visszavágóját, de egy góllal az olaszok esélye is nőhetnek a mérkőzésen. A másik keddi visszavágón a Bayern München 2-0-ás előnye birtokában fogadja a Marseille-t.

A Barcelona győztes meccsel melegített a Bajnokok Ligája keddi visszavágójára, a katalánok a bajnokságban 2-0-ra győzték le az Athletic Bilbaót. A sikernek azonban nem örülhetnek felhőtlenül, mert Xavit sérülés miatt kellett lecserélni szombaton, és előfordulhat, hogy nem számíthatnak rá a Milan ellen, ugyanakkor Adriano és Fabregas visszatérhet. Az olasz csapat nem ért el ilyen biztató eredményt a Serie A-ban, mivel 1-1-es játszott a Cataniával.

A hazai pálya miatt is a Barcelona az esélyesebb, de biztos, hogy a Milan nem adja könnyen a bőrét. Ha a Milan talál egy gólt, akkor máris izgalmasabb lesz a visszavágó, mert akkor a Barcelonának már kettőt kell lőnie.

Josep Guardiola, a BL-címvédő Barcelona vezetőedzője óvatosan fogalmazott a Milan elleni meccsel kapcsolatban. A tréner szerint a szezon legfontosabb mérkőzése következik a számukra.

A másik oldalon Massimiliano Allegri arról beszélt, hogy mindenképpen gólt kell szereznie csapatának, ha tovább akar jutni, szerinte ugyanis elképzelhetetlen, hogy a Barca két egymást követő BL-meccsen is eredménytelen legyen. Mark van Bommel visszatérése megkönnyíti az edző helyzetét, Pato is bekerült a keretbe, míg a sérült Thiago Silvát továbbra is Alessandro Nesta pótolhatja.

A gólszerzést elsősorban attól a Zlatan Ibrahimovictól várják a Milannál, aki bevallottan nagyon szeretne betalálni volt csapata ellen, ahonnan kifejezetten rossz emlékekkel távozott másfél éve.

A nap másik meccse kevesebb izgalmat hozhat, mivel a Bayern München múlt szerdán a Marseille pályáján győzött 2-0-ra, és nehéz elképzelni, hogy a francia csapat Németországban legalább két góllal nyerjen.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×