Nagy gólokkal fordított a Milan - videó

Infostart
2012. január 27. 07:10
A Milan hátrányból fordított és 3-1-re nyert a Lazio ellen a labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjében.

Mind a két csapat tartalékos összeállításban kezdett a San Siróban, a hazaiak közül például Ibrahimovic, a vendégektől Klose csak a kispadra ült. A Milanban a Leccétől érkezett Mesbah először szerepelt a csapatban.

A Lazio kezdett jobban, Djibril Cissé kapásgóljával már az 5. percben vezetést szerzett. A Milannak azonban akadtak válasza: az első félidőben Robinho közeli, ugyancsak a levegőben megrúgott labdájával, majd El Shaarawy bravúros passza után Seedorf látványos találatával fordított.

A második játékrészben a Milan végig fölényben játszott, de a győzelmet csak a 84. percben, Ibrahimovic - Emanuelsson nagyszerű labdájával kissé lesgyanús helyzetből történt - kiugrása utáni góljával biztosította be.


AC Milan-Lazio 3-1 (2-1)

Milan: Amelia - Abate, Mexes, Bonera, Mesbah - Merkel (Ibrahimovic, 69.), Van Bommel, Nocerino - Seedorf (Emanuelson, 74.) - Robinho (Calvano, 89.), El Shaarawy
Lazio: Marchetti - Diakitè (Ledesma, 46.), Stankevicius, Dias - Konko, Gonzalez, Matuzalem (Del Nero, 77.), Lulic - Hernanes - Cissè, Rocchi (Klose, 63.)
Gólszerzők: Cissè 5., Robinho 15., Seedorf 18., Ibrahimovic 84. p.

A Milan az elődöntőben a Juventusszal játszik majd, a másik ágon a Siena és Napoli áll még.