eur:
394.02
usd:
368.09
bux:
65732.34
2024. április 23. kedd Béla

Berki Krisztián: Pihenni már nem nagyon fogok

Az ideinél is nehezebb gyakorlattal készül a jövő nyári londoni olimpiára a tornász Berki Krisztián. A lólengésben világ- és Európa-bajnok versenyző a tokiói kvalifikációs vb-n emlékezetes körülmények között szerzett olimpiai indulási jogot: a hivatalos számítás nyilvánosságra hozatala előtt a csapattagok és a szakértők napokig számolgatták, hogy sikerül-e a kvótát kiérdemelni a kiegészítő számaiban nyújtott eredmények alapján.

Eddig 2011 a legsikeresebb évem: Európa-bajnok lettem, sikerült megvédenem a világbajnoki címemet, és általában dobogós helyezést értem el, ahol indultam - értékelte a szezont a Sportcsillagok Gáláján az év férfi sportolójának választott Berki Krisztián.

A tornász Tokióban -, ahol számolgatni kellett, hogy kiderüljön, megszerezte-e az olimpiai kvalifikációt - saját bevallása szerint nem izgult, mert tudta, hogy amit kellett, azt megcsinálta.

Keményebben kell készülni Londonra, a gyakorlaton is nehezíteni fogunk - mondta a sportoló, aki szerint az ázsiai versenyzők mellett az angolok lesznek a legnagyobb riválisai az olimpián.

Nyilván mindenki aranyérmet vár tőlem, és én is győzni megyek minden versenyre, de egyelőre nem gondolok erre. Először végig kell csinálni a felkészülést. Győzzem le saját magam, és akkor bármire lesz esély - fogalmazott Berki Krisztián, akinek már csak hét hónap van hátra a felkészülésből. Pihenni már nem nagyok fogok - tette hozzá.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×