eur:
392.68
usd:
367.56
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Két olasz-angol párharc is lesz a BL-nyolcaddöntőben

Két olasz-angol párharc is lesz a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a tavaszi nyitány slágere a Napoli és a Chelsea, illetve az AC Milan és az Arsenal összecsapása lesz.

Paul Breitner, a Bayern München és a Real Madrid korábbi játékosa, a nyugatnémet válogatott egykori világ- és Európa-bajnoka, mint a döntő nagykövete, reménykedéssel teli szózattal vezette fel a sorsolást. Abban bizakodott és bizakodik, hogy a Bayern München, a döntő városának csapata, ott lehet majd a fináléban. (1984, az AS Roma döntőbeli részvétele óta nem játszott "hazai pályán" egyetlen klub sem BEK-, illetve BL-döntőt.)

Utána rögzítették a szokásos szabályok szerinti menetrendet, maradt a régi rend, a csoportgyőztesek és a csoportmásodikok közül is egy-egy csapat kerül minden párba. Azonos nemzetbeliek, illetve azonos csoportban szerepeltek nem kerülhetnek össze, ezért aztán az olasz Inter, például, nem nyolc, hanem öt csapat közül kaphatott csak ellenfelet.

A mérkőzéseket február 14-én, 15-én, 21-én, 22-én, illetve március 6-án, 7-én, 13-án és 14-én rendezik.

Negyed egykor megkezdődött a nyolcaddöntő sorsolása. A Lyont Fortuna gyorsan boldoggá tette.

A menetrend:
Olympique Lyon-Apoel FC
Napoli-Chelsea
AC Milan-Arsenal
FC Basel-Bayern München
Bayer Leverkusen-Barcelona
CSZKA Moszkva-Real Madrid
Zenit-Benfica
Olympique Marseille-Inter

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×