Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A Juventus is vinné Tévezt, de ő hazatérne

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Vissza akar térni Argentínába Carlos Tévez. A Manchester Citynél kegyvesztetté vált labdarúgót a Milan, a Juventus és a PSG is szívesen látná, de a csatár inkább a Boca Juniorsban folytatná, akár annak az árán is, hogy kevesebb keresne.

"Nem érdekel, ha csökken a keresetem. Elegem van az utazgatásból, nem is térek vissza Angliába. A Boca Juniorsnál akarom elkezdeni a felkészülést, és náluk akarok játszani a Libertadores Kupában" - mondta egy lapnak Carlos Tévez, egyértelművé téve szándékait.

Az argentin csatár szeptember óta nem játszott a Manchester Cityben, ugyanis megtagadta a pályára lépést a Bayern elleni BL-meccsen.

A Manchester City nem fogadta el a Milan ajánlatát Tévez kölcsönvételére. Az olasz együttes ingyen akarta kölcsönvenni a támadót, és bizonyos feltételekkel igényt tartott volna a végleges leigazolására. Sajtóértesülések szerint a City 4 millió euró ellenében adná kölcsön a játékost a szezon hátralevő részére, ezt követően pedig további 20 milliót kérne érte.

Ezt az összeget hajlandó lenne kifizetni a Juventus. A Guardian szerint az ügy egyik kulcsszereplője Pavel Nedved, a torinóiak korábbi középpályása, a klub mostani egyik vezetője, aki telefonon győzködte Roberto Mancinit, a manchesteriek edzőjét, hogy engedje el az argentint a Juventushoz.

A PSG is érdeklődik Tévez iránt, ám a terveket átírhatja, hogy a játékos Argentínában kívánja folytatni.