Egyiptomi baleset: így segíthet az árván maradt kisfiúnak

Infostart
2011. november 18. 06:32
Egy bankszámlára juttathatják el felajánlásaikat annak a kisfiúnak, aki az egyiptomi buszbaleset után árván tért haza. A számla száma: 11773164-00171111. A Honvéd férfi vízilabdacsapata a szombat esti rangadó bevételének egy részével segít.

Az árván maradt kisfiú támogatására kéri Tóth Frank korábbi Európa-bajnok vízilabdázó azokat, aki segíteni tudnak.

"Próbáljuk mielőbb visszarángatni a kisfiút a napi életbe, és ő is hajlik erre, nyitott, nagyon értelmes, okos fiúról van szó. Nagyon szerette a szüleit, és tudja, mi a feladata: tanulni, tanulni, tanulni" - fogalmazott a tragikus balesetet szemtanúja.

Tóth Frank arról is beszélt, hogy eddig alapvetően kisebb összegek érkeztek.

"Vannak ígéretek, ilyenkor az adminisztratív akadályokon is túl kell lenni, míg a kisebb felajánlások nagyon kicsik voltak eddig. Ez egy olyan helyzet, amikor egy kisfiú életét kell egyenesbe rakni szépen folyamatosan" - tette hozzá.

A számla száma: 11773164-00171111.

A Honvéd vízilabdacsapata már most segít, a Magyar Kupa-győztes Szeged elleni szombaton este 6 órakor kezdődő bajnoki rangadó bevételének jelentős részét a kisfiúnak ajánlják fel. A fővárosi együttes honlapján a Honvéd két olimpiai bajnoka, Gergely István és Szivós Márton videoüzenetben kéri a szurkolókat, hogy minél nagyobb számban nézzék végig a helyszínen, a Kőér utcai uszodában a meccset. A belépők egységesen 1000 forintba kerülnek.