Csányi jó eredményt vár a finnek ellen

Infostart
2011. október 10. 11:40
A kiesés ellenére van tétje a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőnek - erről a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke beszélt a közszolgálati televízióban. Csányi Sándor bízik abban, hogy a magyar együttes a jövőre kezdődő világbajnoki selejtezőkön az erős riválisok mellett is versenyben lesz a továbbjutást érő második helyért.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke az MTV Ma Reggel című műsorában kiemelte: annak ellenére, hogy a magyar együttes már nem juthat ki az Európa-bajnokságra, igenis van tétje a keddi, finnek elleni selejtezőnek. Az is jó eredmény, hogy a nemzeti csapat fellépett a világranglista 27. helyére - tette hozzá.

Egervári Sándornak nagyon kevés ideje volt az együttes összerakására, ezért is csúszhatott be a svédországi vereség, ami a kiesést okozta - mondta a szövetség elnöke, aki kiemelte, hogy a magyar játékosokon látható az elszántság, ezért jó eredményt vár a finnek ellen.

Csányi Sándor bízik abban, hogy a jövőre kezdődő világbajnoki selejtezőkön az erős riválisok mellett is versenyben lesz a továbbjutást érő második helyért.

Az Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke arról is beszélt, hogy a magyar bajnokság színvonala a szakemberek szerint is emelkedett az utóbbi években és további javulást vár a közeljövőben.

Hanganyag: Szabó Gergõ