Szuperrangadó még a Manchester United-Arsenal?

InfoRádió / MTI
2011. augusztus 26. 11:05
Vasárnap Manchester United-Arsenal rangadót rendeznek az angol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában, az elmúlt évekkel ellentétben Sir Alex Ferguson együttese egyértelmű esélyese a találkozónak.

A Vörös Ördögök két győzelemmel kezdték a szezont, ráadásul hétfő este úgy nyertek minden erőlködés nélkül a Tottenham ellen, hogy a Premier League 1992-es rajtja óta a skót mester csak egyetlen egyszer küldött pályára fiatalabb átlagéletkorú kezdőcsapatot a pályára.

Az Arsenalnál szintén a fiatalokkal - Ramseyvel, Jenkinsonnal, az éppen sérült Wilshere-rel, vagy éppen Frimponggal - próbálkozik Arséne Wenger, ám a bajnokságban most jóval kevesebb sikerrel, ugyanis az Ágyúsok egy gólnélküli döntetlent értek el a Newcastle United otthonában, majd hazai pályán kétgólos vereséget szenvedtek a Liverpooltól.

A Tottenham Hotspurre ezúttal a másik manchesteri alakulat vár a szintén százszázalékos City személyében, míg a Chelsea az újonc Norwich Cityt látja vendégül.

Gera Zoltán és Fülöp Márton csapata, azaz a West Bromwich Albion a Stoke Cityt fogadja, míg a kapus Bogdán Ádámot foglalkoztató Bolton Wanderers a Liverpool vendége lesz. A Buzsáky Ákost a soraiban tudó újonc Queens Park Rangers a Wigan Athletic stadionjában lép pályára.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Dénes Tamás szakíró
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást