Továbbra sincs megegyezés Fabregasról

Infostart
2011. július 22. 14:39
Továbbra sem egyezett meg az Arsenal és a Barcelona Cesc Fabregas ügyében. A katalán csapat alelnöke, Josep Maria Bartomeu Londonban tárgyalt a spanyol válogatott futballista átigazolásáról, de az árban még jelentős a különbség.

A Barcelona legfeljebb 37,5 millió eurót fizetne a középpályásért, akiért az Arsenal 45 milliót kér. A tárgyalások hamarosan folytatódnak. Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere ugyanakkor úgy nyilatkozott, hogy nincs semmi változás az ügyben.

A Bajnokok Ligája-győztes klub továbbra is bízik abban, hogy idén nyáron végre sikerül Fabregast visszaszerezni.

A játékoshoz közel álló források szerint Fabregas az üzlet mielőbbi megkötését reméli.

A Barcelona csütörtökön már szerződtette Alexis Sanchezt az Udinesétől, ha pedig az Arsenal 24 éves csapatkapitánya is a katalán fővárosba költözik, akkor két legfontosabb célját teljesíti az átigazolási szezonra.

Az Arsenal eddig két játékost igazolt, a jobbhátvéd Carl Jenkinson 1, a támadó Gervinho pedig 12 millió euróért került Londonba. Gael Clichy a Manchester Cityhez igazolt, és heteken belül így járhat Samir Nasri is, akinek már csak egy év van hátra szerződéséből.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere ugyanakkor az elmúlt napokban is úgy nyilatkozott, hogy változatlanul számol Nasrival és Fabregasszal a következő szezonra. Fabregas mostani szerződése 2015-ig szól, a középpályás megszerzéséről - a Corriere della Sera értesülései szerint - még az Andrea Pirlo pótlásán fáradozó Milan sem tett le.