Ferguson a nyaralást is lerövidíti az új igazolásokért

Infostart
2011. június 10. 08:20
Néhány napon belül mintegy 30 millió fontot költhet el új igazolásokra a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere.

Sir Alex Ferguson még a héten véglegesíteni akarja Ashley Young szerződését. Az Aston Villa szélsője 15 millió fontért költözhet az angol bajnokhoz.

A 25 éves válogatott játékosnak jövőre jár le a szerződése a birminghamieknél, így a klubnak is érdeke, hogy most eladja. Ashley Youngot a Liverpool is meg akarta szerezni, de minden jel szerint a United nyeri a csatát.

Egy másik labdarúgót is a nagy rivális elől tudott leigazolni a manchesteri menedzser: Phil Jones 16,5 millió fontért kerül az Old Traffordra. A 19 éves védő az orvosi vizsgálaton is megfelelt, és a Blackburnnel is megszületett a megállapodás.

Az utánpótlás-válogatott hátvéd Rio Ferdinand utódja lehet a Unitednél. Ferguson komolyan gondolta szerződtetését, ezt jelzi, hogy franciaországi nyaralását is megszakította.

A harmadik nyári igazolás a kapus David de Gea lehet, de a spanyol játékos érkezését csak júliusban jelenthetik be. Érte 18 millió fontot fizet a manchesteri egyesület.