Dzsudzsák: Tovább lehet lépni

Infostart
2011. május 31. 08:20
A magyar labdarúgó-válogatottra két mérkőzés is vár a következő másfél hétben: pénteken Luxemburgban felkészülési meccsen, négy nappal később San Marinóban Európa-bajnoki selejtezőn lépnek pályára a játékosok.

A San Marino és Luxemburg elleni mérkőzéseken lehet változás a kezdőcsapatban, valószínűleg nem ugyanabban az összeállításban játszik majd a válogatott. Egervári Sándor szövetségi kapitány elmondta, az új játékosok - Szabics Imre, Németh Krisztián, Tököli Attila -, nem újoncok, meghívásuk pedig nem jelent szerkezeti változást, ugyanabban a játékstílusban lépnek pályára, mint az eddigi mérkőzéseken.

A legjobb külföldön játszó magyar labdarúgónak választott Dzsudzsák Balázs nagy elismerésnek tartja, hogy szakmabeliek látták a legjobb légiósnak. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, hol folytatja pályafutását, de a PSV szélsője elmondta, egyelőre csak a válogatottal szeretne foglalkozni, nem akarja, hogy bármi elterelje a figyelmét. Ennek ellenére úgy érzi, hogy elérte a maximumot Hollandiában.

"Amit Hollandiában kihozhattam magamból, azt kihoztam. Úgy érzem, hogy tovább lehet lépni, de ha vissza kell térnem Eindhovenbe, akkor sem történik tragédia, jól érzem magam a PSV-nél" - fejtette ki.

Dzsudzsák Balázs arról is beszélt, hogy Gera Zoltán kiesése tovább szaporítja a problémákat a támadósorban, de meg tudják oldani a hiányzók, így Szalai Ádám és Rudolf Gergely pótlását. Hozzátette: a fárasztó szezon ellenére is nagyon kell figyelni a San Marino elleni találkozón.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást