eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Hoki-vb: visszaválthatják jegyüket a szurkolók

Visszakapják napijegyük teljes árát azok a szurkolók, akik nem mennek el a Papp László Budapest Sportarénába április 20-án. Ezen a napon mérkőzött volna Magyarország válogatottja a japán csapattal, amely azonban - tekintettel az országot ért természeti katasztrófára - lemondta a szereplést.

Edzésnap lesz a magyar jégkorong-válogatott számára április 20-a: a japán csapat visszalépése miatt elmarad az akkorra tervezett mérkőzés - tájékoztatta az InfoRádiót a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára.

Kovács Zoltán hozzátette: a japánok visszalépése miatt a torna teljes programját át kellett alakítani, három délutánra, és két estére tervezett mérkőzés marad el.

Huszadikán az eredetileg fél egyre kiírt Olaszország-Dél-Korea meccs délután négyre tolódik, a spanyolok Hollandia elleni mérkőzése pedig este fél nyolckor kezdődik.

A főtitkár közölte: azok a szurkolók, akik nem kíváncsiak ezekre a mérkőzésekre, így a szerdai napon nem lépnek be a Papp László Budapest Sportarénába, április 26-a és május 16-a között az intézmény pénztáraiban visszaválthatják az akkorra váltott jegyüket.

Kovács Zoltán hozzátette: a szövetség reménykedik abban, hogy a magyar csapat képes lesz legyőzni a sokkal erősebb olasz válogatottat és megnyerni a tornát. A győztes az A-csoportba kerül, az utolsó helyezett pedig a divízió II-ben folytathatja.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×