Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Hoki-vb: visszaválthatják jegyüket a szurkolók

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Visszakapják napijegyük teljes árát azok a szurkolók, akik nem mennek el a Papp László Budapest Sportarénába április 20-án. Ezen a napon mérkőzött volna Magyarország válogatottja a japán csapattal, amely azonban - tekintettel az országot ért természeti katasztrófára - lemondta a szereplést.

Edzésnap lesz a magyar jégkorong-válogatott számára április 20-a: a japán csapat visszalépése miatt elmarad az akkorra tervezett mérkőzés - tájékoztatta az InfoRádiót a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára.

Kovács Zoltán hozzátette: a japánok visszalépése miatt a torna teljes programját át kellett alakítani, három délutánra, és két estére tervezett mérkőzés marad el.

Huszadikán az eredetileg fél egyre kiírt Olaszország-Dél-Korea meccs délután négyre tolódik, a spanyolok Hollandia elleni mérkőzése pedig este fél nyolckor kezdődik.

A főtitkár közölte: azok a szurkolók, akik nem kíváncsiak ezekre a mérkőzésekre, így a szerdai napon nem lépnek be a Papp László Budapest Sportarénába, április 26-a és május 16-a között az intézmény pénztáraiban visszaválthatják az akkorra váltott jegyüket.

Kovács Zoltán hozzátette: a szövetség reménykedik abban, hogy a magyar csapat képes lesz legyőzni a sokkal erősebb olasz válogatottat és megnyerni a tornát. A győztes az A-csoportba kerül, az utolsó helyezett pedig a divízió II-ben folytathatja.

Hanganyag: Farkas Dávid