Prukner: Inkább állva halok meg, mint sunnyogva

Infostart
2011. április 2. 15:13
Fontos siker volt az Újpest elleni 1-0-ás győzelem, megnyugtathatja a játékosokat a korábbi kudarcok és a bizonytalan tulajdonosi helyzet után - mondta az InfoRádiónak Prukner László, a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatója. Hozzátette: a napokban fontos tárgyalások várnak rá az új klubvezetéssel.
Hogyan értékeli a meccset?

Fontos győzelem volt. Az őszi 6-0-s vereséget magamra vállaltam, de inkább állva halok meg, mint sunnyogva. Nem a reváns miatt volt fontos, hogy nyerjünk. Két vereség és bizonytalan helyzet után vagyunk, ennek fényében kell értékelni a küzdelmet és a sikert.

Felívelték a labdát nekünk, innen nehezebb volt építkezni. Szerencsére gólt szereztünk, ezután elkezdtük óvni az eredményt, bár nem ezt beszéltük meg. Sok energiát elvett az alkotó futballtól, hogy az ellenfél folyamatosan lőtte fel a labdát, így a második félidő nem volt túl szép.



Megnyugtathatja a kedélyeket a győzelem?

Remélem, hogy ez így lesz. A csapat visszakerül az FTC-hez, munkába állt az új vezérigazgató is, a játékosoknak pedig azt ígérték, hogy fokozatosan megkapják az elmaradt fizetéseket.

Tárgyalt már az új vezetéssel?


Most hétvégén és a jövő héten ülünk le szakmai és egyéb stratégiai kérdésekről egyeztetni. Hároméves szerződésem van, egyelőre nem jelezték, hogy mást ültetnének a kispadra, sőt, inkább megerősítettek arról, hogy velem képzelik el a jövőt, és ehhez az Újpest elleni győzelem is hozzájárult.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást