Kassait bírálta az Arsenal edzője

Infostart
2010. november 24. 08:40
Hevesen kritizálta Kassai Viktor és segítőinek teljesítményét Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a Braga ellen Bajnokok Ligája-találkozó után.

A francia edző szerint egy tizenegyest nem adott meg csapata javára a magyar játékvezető a 78. percben. Még 0-0-s állásnál Carlos Vela esett el a tizenhatoson belül, de Kassai Viktor nem ítélt büntetőt, sőt, műesés miatt az Ágyúsok londoni támadója kapott sárga lapot.

"Mit csinált az ötödik játékvezető, ha nem látta az esetet? Így felesleges ez a rendszer. Nehéz megértenem, hogy nem kaptuk meg a tizenegyest" - fakadt ki Wenger, aki szerint a kapu mellett az oldalvonalnál álló bírónak észre kellett volna venni a szabálytalanságot.

Az Arsenal végül a hajrában kapott két gólt a Bragától - mindkettőt a brazil Matheus szerezte -, így sorozatban második meccsét veszítette el a BL-ben. A találkozón Ring György és Vámos Tibor volt a partjelző, a kapuk mellett Fábián Mihály és Andó-Szabó Sándor helyezkedett.

A francia szakvezető amiatt is bosszús lehet, hogy csapatkapitánya, Francesc Fabregas ismét megsérült. A spanyol játékost le kellett cserélni, várhatóan két-három hetet hagy ki.

A vereség azt jelenti, hogy az Arsenal még nem jutott tovább, ezt az utolsó fordulóban, hazai pályán a Partizan ellen teheti meg. Ha győznek a londoniak, biztosan továbbjutnak, ellenkező esetben még a Sahtar Donyeck-Braga meccs eredményéről függ a sorsuk.

A meccs összefoglalóját ide kattintva tekintheti meg.