Továbbjutott a Milan, a padlóról állt fel a Roma

Infostart
2010. november 23. 22:41
A Milan Ibrahimovic és Ronaldinho góljával 2-0-ra győzött az Auxerre otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában, ezzel a Real Madrid mögött továbbjutott. A spanyol együttes 4-0-ra verte az Ajaxot Amszterdamban, így biztosan csoportelső az G jelű négyesben. A Realból a hajrában Xabi Alonsót és Sergio Ramost is kiállították.

Az E csoportban a már biztosan továbbjutó Bayern München 2-0-ra vezetett a Roma ellen Mario Gomez duplájával, de az olasz együttes fordítani tudott. Az utolsó 10 percben két gólt szerzett a Roma, De Rossi után Totti tizenegyesből szerezte meg a győztes találatot. A Roma az utolsó fordulóban vívhatja ki a továbbjutást. A csoport másik meccsén a Basel 1-0-ra verte a kolozsváriakat.

A Chelsea-re ráijesztett a Zsolna, de a londoniak végül fordítani tudtak Sturridge és Malouda révén. A londoni együttes hibátlan mérleggel áll, és szépen ünnepelte 100. BL-meccsét. A Chelsea mögött az F csoportból a Marseille moszkvai sikerével biztosította a továbbjutást.

Az Arsenal 2-0-ra kikapott a Braga otthonában, míg a Sahtar a Partizan ellen győzött magabiztosan, így a H csoportban még nyitott a továbbjutás kérdése.

Eredmények:
AS Roma-Bayern München 3-2
Basel-CFR Cluj 1-0
Szpartak Moszkva-Olympique Marseille 0-3
Chelsea-Zilina 2-1
Ajax Amszterdam-Real Madrid 0-4
Auxerre-AC Milan 0-2
Braga-Arsenal 2-0
Partizan Beograd-Sahtar Donyeck 0-3