Prukner: Remélem, hogy kilábalunk a saját magunk ásta gödörből

Infostart
2010. szeptember 24. 08:00
Az Újbuda elleni 8-1-es Magyar Kupa-győzelem ellenére is sok munka vár még a ferencvárosi futballistákra és az edzői stábra ahhoz, hogy az együttes kilábaljon a gödörből - mondta az InfoRádiónak a szakmai igazgató. Prukner László hozzátette: az újpesti és a Siófok elleni vereség miatt nincs meg a játékosokban a korábban látott magabiztosság.

Nem lehet következtetést levonni a Ferencváros Újbuda elleni 8-1-es győzelméből, egyszerűen kijött a két csapat közötti különbség - értékelt az InfoRádiónak a Magyar Kupa-siker után Prukner László. A zöld-fehér együttes szakmai igazgatója szerint nem játszottak jól a találkozón, amelyen több új játékost is kipróbált.

A tréner reméli, hogy a fölényes győzelem hozzájárul ahhoz, hogy kilábaljanak a saját maguk ásta gödörből. Azonban csak a hétvégén, a Vasas elleni bajnokin derül ki, hogy mennyire lettek erősek, vagy tart-e még az elmúlt két hét sokkja - tette hozzá.

Prukner László továbbra is tartja, hogy nehéz szakmailag megoldani a görcsösség kezelését. Tisztultak a fejek, de a játékosok magabiztosság még nem tért vissza - emelte ki.

Az FTC szakmai igazgatója hangsúlyozta: egy csapat kialakítása nem megy 2-3 hónap alatt, komoly hullámvölgyek vannak minden együttes életében, és az már a véletlenek szerencsétlen összejátszása, hogy ez a zöld-fehéreknél pont az Újpest elleni rangadóra esett.

Hanganyag: Szabó Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást