Szalai Ádám: Meglepve nézünk a tabellára

Infostart
2010. szeptember 23. 13:00
Hibátlan mérleggel áll az élen öt forduló után Szalai Ádám csapata, a Mainz a német labdarúgó Bundesligában. A magyar válogatott csatár az InfoRádiónak azt mondta: jó döntés volt a német klubhoz igazolni, és amíg nyerik a meccseket, nem zavarja, hogy kimaradnak a helyzetek.

Senki sem gondolt ilyen csodálatos kezdésre, meglepve nézi mindenki a Bundesliga tabelláját - mondta az InfoRádiónak az éllovas Mainz magyar válogatott csatára, Szalai Ádám arról, hogy együttese mind az öt meccsét megnyerte idén, így az élen áll.

A támadó szerint a csapat edzője, Thomas Tuchel remek taktikát dolgozott ki, ezért tudtak győzni eddig. A mainziakat megnyugtatta a jó kezdés, de céljuk továbbra is az, hogy biztosan az élvonalban maradjanak - emelte ki.


Legutóbb kedden a Köln ellen győzött a Mainz, Szalai Ádám úgy vélte, élete egyik legjobb meccsét játszotta, és sok jó visszajelzést kapott a szakmai stábtól is. A csatár nyolc lövéssel próbálkozott, de gólt ezúttal nem szerzett, ám amíg nyerik a meccseket, nem zavarja, hogy nem talál a kapuba. Szalai Ádám a Mainz idei összes meccsén pályára lépett, és egy gólt szerzett.

A válogatott játékos jó döntésnek tartja, hogy a télen Mainzba szerződött a Real Madrid B csapatából. Szeretek itt játszani - tette hozzá.

Hanganyag: Farkas Dávid


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást