Eldőlhet a héten, fut-e még az idén Overdose

Infostart
2010. szeptember 21. 10:39
Overdose túl van a Baden-Badeni verseny utáni pihenőn, múlt hét vége óta ismét kedvet mutat a munkához. Így nem kizárt, hogy már ezen a héten dönteni lehet róla, októberben starthoz áll-e valamely versenyen. Egyelőre több lehetőségen is gondolkodunk - mondta el Mikóczy Zoltán a PannoniaOverdose.hu-nak.

A Baden-Badeni verseny utáni napon indultunk haza, estére meg is érkezett Overdose és az egész csapat Alagra. A rá következő napok pihenéssel teltek - mesélte Overdose tulajdonosa.

Az első jelek biztatóak voltak. A ló azt mutatta, hogy miután lovasa, Christophe Soumillon a futam utolsó 150 méterén már nem lovagolta meg keményen, mert úgy érezte, Overdose kiürült, úgy tűnt, hamarabb túlteszi magát a versenyen - tette hozzá.

A hét második felére azonban megváltozott a kedélyállapota. Kedvetlenné vált. Ezért úgy döntöttünk, hogy megadjuk neki azt az időt, amíg a viselkedésével jelzi, hogy újra kedve van a munkához - jegyezte meg Mikóczy Zoltán.

Elmondta még, hogy Overdose a múlt hét csütörtök-péntekén már kedvező jeleket mutatott, és ha ez tartósan így marad, akkor lehet gondolkozni felkészítésérő legy következő versenyre.

Ha starthoz áll, akkor valamikor októberben. Egyelőre több lehetőségben is gondolkodunk. Erről az általa végzett munkát kiértékelve lehet dönteni: nem kizárt, hogy már ezen a héten - fejette ki a tulajdonos a PannoniaOverdose.hu-nak.