Taróczy Balázs szerint Rafa Nadal nyeri a US Opent

Infostart
2010. szeptember 10. 10:26
Várhatóan a spanyol Rafael Nadal és a svájci Roger Federer jut az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi egyes versenyének döntőjébe, ahol a spanyol klasszis az esélyes - mondta az InfoRádiónak Taróczy Balázs wimbledoni páros bajnok teniszező.

Nadal-Federer döntő lesz a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon Taróczy Balázs szerint, aki az InfoRádiónak elmondta: jól jött a svájcinak, hogy a negyeddöntőben Robin Söderling ellen erős szél fújt, mert a svéd játékos, aki az adogatásnál magasra dobja fel a labdát, ilyen körülmények között csak a 60 százalékát nyújtotta annak, amit tud.

Wimbledon egykori páros bajnoka úgy véli, ötszettes lesz a döntő, és Nadalnak nagyobb esélye van a győzelemre, mert egész évben remek formában van.

A nők versenyében a szakértő szerint fantasztikusan játszik a dán Caroline Wozniacki, aki ráadásul tavaly döntős volt, és most is nagy esélye van erre. Taróczy Balázs azonban kiemelte, hogy Kim Clijsters és Venus Williams is befutó lehet, de ha pénzt kellene tennie valamelyik játékosra, akkor az amerikaira fogadna.

Hanganyag: Szabó Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást