Gyulay Zsolt: Ki kell nyitni a Hungaroringet

Infostart
2010. szeptember 1. 11:00
Versenyképessé tenné a magyarországi pályát a Hungaroring Zrt. frissen kinevezett elnök-vezérigazgatója. Gyulay Zsolt beszélt arról is, hogy pár hónap belül meghatározzák a fejlesztési irányokat.

A Formula-1-es futamok zökkenőmentes rendezése mellett meg kell felelni az új korok kihívásainak - mondta az InfoRádiónak a Hungaroring Zrt. frissen kinevezett elnök-vezérigazgatója. Gyulay Zsolt kiemelte: versenyképessé kell tenni a pályát, és a műszaki minimumoknak is meg kell felelni.

A kétszeres olimpiai bajnok kajakozó úgy véli, hogy a pályahasznosítást kell hatékonyabbá tenni, vagyis a Formula-1-es versenyen kívül más programokat is kell Mogyoródra szervezni. Ezáltal lehet nagyobb bevételre szert tenni, és mindezt az esetleges fejlesztésekre fordítani - tette hozzá.

Az új vezetésnek 2-3 hónap alatt üzleti tervet kell készíteni, amely meghatározza a fejlesztési irányokat - közölte Gyulay Zsolt, hozzátéve, ebben szerepelhet az is, hogy esetleg szálloda vagy egyéb létesítmények építésével tehetik vonzóvá a Hungaroringet.

Ki kell nyitni a Hungaroringet a látogatók számára, hiszen a pálya élete nemcsak egy hétvégéből áll - emelte ki.

Hanganyag: Sigmond Árpád


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást