Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Lesz új stadionja a Fradinak

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Lesz új stadion az Üllői úton, de hogy egy éven belül megépül-e, az elsősorban az engedélyeztetési eljárás hosszától függ - jelentette ki Alexander Gersl, a Ferencváros tulajdonosi képviselője, egyben megbízott vezérigazgatója a Magyar Televízió reggeli műsorában.

A klub tulajdonosai szeretnék egy éven belül felépíteni az új Üllői úti arénát, amelyhez elmondása szerint az önrész már a tulajdonosok rendelkezésére áll, s most éppen a banki finanszírozásról tárgyalnak több pénzintézettel - közölte a vezető.

Alexander Gersl hangsúlyozta: magyar befektetőt keresnek a Ferencvároshoz, de hogy kivel, kikkel tárgyalnak, azt titoktartási kötelezettségre hivatkozva nem árulta el. Ugyanakkor egyértelműen tagadta, hogy jelenleg tárgyalnának Demján Sándorral, vagy cégével, a Trigránittal. "Egy éve tárgyaltunk Demján úrral, de akkor sem lehetséges befektetőként, hanem mint egy stadionépítő vállalat fejlesztőjeként, de a megbeszélések eredménytelenül zárultak."

Gersl hozzátette: az új vezérigazgató személye az új befektető kilététől is függ. Olyan vezetőt szeretnének kinevezni, aki az új befektetőnek, és a jelenlegi tulajdonosnak, vagyis Kevin McCabe-nek egyaránt megfelel.

A Ferencváros tulajdonosi képviselője bejelentette, hogy a Győr elleni bajnoki mérkőzést szeptember 1-jén, szerdán 19 órától rendezik, és erre a találkozóra, amolyan ajándékként, minden regisztrált ferencvárosi szurkoló ingyen mehet be, a kedvezmény az ETO-drukkerekre is vonatkozik.